Al 25 jaar is International Music Meeting Festival het festival van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Het gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Tijdens het Pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen.  Het festival is in de afgelopen jaren aan het vernieuwen en professionaliseren. En om dat te kunnen realiseren is het opzoek naar samenwerkingspartner die ook financieel willen bijdrage.

Vraag: vanuit de Rabo Verenigingsondersteuning kwam de vraag om het festival te ondersteunen in het vormgeven van een strategie voor samenwerkingspartners en ze ook daadwerkelijk te helpen bij het koppelen van organisaties.

Rol: sponsorstrategie en trajectbegeleiding

Proces: met diverse mensen uit organisaties in Nijmegen en omstreken heb ik een brainstormavond over de sponsormogelijkheden en ingangen voor MM georganiseerd. Er zijn ideeën gegenereerd en een eerste wervingsstrategie is uitgewerkt. In het vervolgtraject begeleid ik de werving van samenwerkingspartners die door de organisatie zelf wordt gedaan en zet ik mijn van kennis en expertise in.

Opdachtgever: Rabobank Rijk van Nijmegen Rabo ClubSupport.

ANDERE PROJECTEN